Alla inlägg under juni 2010
Mer än ett år har gått sedan kronprinsessan gav ut att hon och Daniel skulle gifta sig och nu är det dags. TJ hyllar henne och ska närvara framför tvn.
Allt startar redan 7.58 på svt 1 och tv4. Vigseln äger rum 15.25 sen har du bröllopsintervjun 0.00
Önskar en härlig bröllopsdag / J
Som jag sa i onsdags så var vi med klassen innan vi åkte hem. Här är lite bilder från alla i klassen. Fortsatt glad sommar
/ J
Igår ca 22.00 avregistrerade msn mig från mitt konto. Jag själv vet varför men jag var inte beredd. Hade jag vetat innan hade jag skrivit till mina kontakter att jag skulle få en ny. Igår addade jag alla igen så jag hoppas att alla får de.
Nu ska jag fixa och mixra med mitt nya konto så att det ser ut som det brukade om allt går. Vi ska ut till landet också idag. Imorgon är det kungligt bröllop så vi får se om vi hinner se. Ska förbereda inför söndag då morbror fyller 25 år.
/ J
HEJ ALLA
Idag har vi slutat grundskolan, bara gymnasiet kvar om ca 8 veckor. Nu ska man bada och sola, ha det bra bara. Dagen började 8.10 i klassrummet då vi fick våra betyg. 8.39 gick vi ner till avslutningen på skolgården. Rektorn hållde sitt tal. Efter gick vi upp till klassen 9E. De bjöd på fika och dryck.
Efter det tog jag och T en pizza på florens. Jag tog Gladiator och T Hawai. Vi har ätit middag hos T. JÄTTE GOTT Riddarspelet tog vi oss ann igen.
Vi önskar er en glad sommar / TJ
Antal portioner: 12
125 g smör
2 1/2 dl vetemjöl
3 msk strösocker
2 msk kallt vatten
Fyllning:
4 ägg
1 dl socker
2 dl sirap
2 tsk vaniljsocker
100g mörk blockchoklad
Till servering:
vispad grädde
frukt
1. Pajskal: Sätt ugnen på 175 grader. Finfördela smöret i mjölet till en grynig massa. Tillsätt socker och vatten och arbeta hastigt ihop degen. Kavla ut degen och klä en form med löstagbar botten. Fäst en aluminiumfolieremsa runt kanterna och nagga pajbottnen med en gaffel. Ställ formen kallt 15 min innan du förgräddar pajskalet i ca 10 min. Ta bort folieremsan och låt pajskalet svalna. Höj ugnstemperaturen till 200 grader.
2. Fyllning: Grovhacka chokladen. Vispa samman ägg och socker och rör ner sirap och vaniljsocker. Vispa till en jämn smet och häll sedan ner chokladhacket. Häll fyllningen i pajskalet och grädda i 40-45 min. Servera kakan men lättvispad grädde och lite skivad frukt.
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.