Direktlänk till inlägg 27 maj 2013
5 hg gösfiléer
95 g champinjonkräm på burk
80 g svart eller röd kaviar
2 dl vispgrädde
2 dl riven ost - grevé eller herrgård
potatis
sockerärtor
1. Lägg fiskfiléerna i en form och bred champinjonkrämen över. Därefter läggs kaviaren på.
2. Häll på grädden och sen osten.
3. Ställ i ugnen på 200 grader och gratinera i 20 min. Servera med kokt potatis och sockerärtor.
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.