Direktlänk till inlägg 5 november 2011
Tack för alla förberedelser som vi har haft dessa veckorna. Hoppas att jag räddat eran helg som jag har räddat min.
Det är med glädje som jag lämnar det sista halloween receptet för iår:
0.5 pkt pepparkakor, eller 20 små papparkakor
25 g smält smör
Fyllning
4 st ägg
500 g Philadelphiaost
0.5 dl vaniljkesella
1 tsk vaniljsocker
Topping
2 dl creme fraiche
0.5 dl florsocker
1 dl frysta hallon
0.5 dl riven mörk choklad
1. Sätt på ugnen på 175 grader.
2. Krossa pepparkakorna fint och blanda med det smälta smöret.
3. Lägg på botten i en kakform. Grädda i cirka 10 min på 175 grader.
4. Mixa äggen, färskosten och kesellan till en slät smet. Smaksätt med vanilj.
5. Häll smeten i kakformen och grädda längst ner i ugnen i cirka 30 min tills den nästan stelnat.
6. Rör samman creme fraiche och florsocker och bred det på den fortfarande ljumma kakan.
7. Häll över dom frysta hallonen. Låt stå i kylen.
8. Serveras med riven mörk choklad.
En fortsatt trevlig helg önskar vi på TJ
/J
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.