Direktlänk till inlägg 8 december 2010
200 g mörk choklad 70%
100 g smör
1 st ägg
1. Börja med att ställa metallformarna på en bricka.
2. Bryt chokladen i bitar och skär smöret i kuber. Lägg i en djup tallrik.
3. Koka upp vatten i en kastrull, sänk värmen och placera tallriken med smör och choklad ovanpå. Rör om till det smält.
4. Knäck ägget i en bunke och vispa det. Skrapa över chokladsmeten och rör till en jämn smet.
5. Fördela chokladsmeten i formarna. Ställ kallt att stelna.
6. Förvara ischokladen i burk med lock och smörpapper mellan lagren.
Ischokladen kan smaksättas med några droppar pepparmyntsolja eller med rivet apelsinskal.
Vi har flyttat till ny domän. Nya inlägg ser ni här: http://torejesper.blogspot.com/ ...
Så närmar vi oss midnatt och årets sista dag är kommen. Det har verkligen varit ett mycket händelserikt år på många sätt vilket jag redan skrivit om i det förra inlägget. Jag tänkte därför ta tillfället i akt att tacka för alla de här åren på bloggpl...
http://torejesper.blogspot.com/ ...
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.