TJ

Alla inlägg under augusti 2013

Av tj - 6 augusti 2013 16:28





Tjenare på er!


Nu har vi varit och hämtat nya sängar åt föräldrarna, så hoppas de sover gott nu!  

 

     

Av tj - 6 augusti 2013 13:14

Tja på er !!


Hoppas ni har en goöö tisdag, J kom precis hit så vi ska väl ta och göra något  

Men ska tipsa er om att vi har en super cool grupp på Google + så har du konto där, följ oss, ni hittar oss lätt med att skriva TJ bloggen.


Nu ska jag dra så ha det gött!

 

 

 

Av tj - 5 augusti 2013 21:00

 

MUMS   


 

Av tj - 5 augusti 2013 19:00

Vilket ska man välja?   


https://plus.google.com/


   

Av tj - 5 augusti 2013 18:27

   

 

Vad kallas två hjärnceller i en blondins huvud? 


Svar: Turister!

 

 

Av tj - 5 augusti 2013 18:22

Kommenade event: Karl Oskar dagarna i Växjö!!!!



http://www2.vaxjo-co.se/sv/evenemanget/a449260/karl-oskar-dagarna-2013/detaljer


     


Ser fram emot att se vad som händer i år och speciellt nu när Rix fm ska komma första dagen, spännande!!


 

Av tj - 5 augusti 2013 11:02

Nu har jag gjort min första intervju om mitt författarskap. Det kändes lite konstigt att bli attackerad med frågor, men jag tyckte det var väldigt roligt.   

Läs mer här: https://www.facebook.com/jesperoffical


Helgen tillbringades som mycket riktigt på gräddhyllan. Jag valde hallon/blåbärskaka och chokladboll med kaffe. Nu längtar man nästan ihjäl sig till kommande helg. Då blir det Kolmården för hela slanten.   

 

 

Av tj - 5 augusti 2013 09:00

 

300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 
2 st gula lökar 
4 st vitlöksklyftor 
4 st potatisar av fast sort (400 g) 
1 st morot 
3 msk Smör eller rapsolja 
2 tsk kummin, malen 
1 tsk mejram, malen 
3 msk paprikapulver 
3 msk tomatpuré 
0.5 st citron, tvättad, rivet skal och saft 
1.5 l oxbuljong 
Salt, efter smak 
Peppar , efter smak 


Tillbehör

gräddfil 
Nybakat bröd 

 

1. Skär köttet i centimeterstora tärningar.

2. Skala och hacka löken och vitlöken.

3. Skala och skär potatisen och moroten i små tärningar.

4. Bryn köttet i smör eller olja i en tjockbottnad kastrull.

5. Rör ner alla ingredienser utom buljongen och bryn i ytterligare några minuter.

6. Tillsätt buljong och lite salt och peppar.

7. Koka upp, sänk värmen och låt soppan sjuda under lock tills köttet är mört, cirka 1 1/2 timme. Rör om då och då.

8. Smaka eventuellt av med mer salt och peppar.

9. Servera gärna med en klick gräddfil och ett nybakat, härligt bröd.

 

 

In other languages

Kontakta oss.

    

Om oss!

   

Hej alla läsare!

 

Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!

 

För mer info:

T's ord och bilder

Väntande text

 

Uppdateringar från J

Uppdaterad 25 oktober:

 

Månadens bilder!

 




 

Sociala medier

                

Media

              

Tips

     

Tävlingar

      

Övrigt

       

Regler för bloggen

      

Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.

Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.

  

Klicka här

Er hörna

     

Kommentera, möt och diskutera bloggen med andra läsare och oss.

 

Gör ditt inlägg direkt

Undrar ni något?

    

Missat något av det nya ?

J´s författarskap


Vilka länder besöker oss?

free counters

Läsvärda bloggar

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards