Alla inlägg under januari 2012
Hej på er
Dagen kan nog inte bli bättre nu. Idag har vi övat inför provet i ljudstudion. Kommer att bli ett praktiskt prov.
Jag har även fått mina omdömen på radioprogrammen underbara betyg, hehe.
TV4 ringde mig för en liten stund sedan och sa att jag vunnit en utav idolernas digitalkamera. JIPPI!!!
Brukar nästan alltid ha otur med sånt här. Nu är jag riktigt lycklig.
Jag måste snart ner till stationen. Ska åka till Alvesta och träffa pappa i några timmar.
Ha det bra /J
kÄRA LÄSARE !! Nu ska T göra en intro-låt-bestämmelse, hehe svårt ord ^^ Jag vill att ni hjälper mig genom att lyssna på 2 olika låtsnuttar och sen lägger en röst i omröstningen som just nu handlar om detta ämne. Då får vi den bästa intro-snutten !!
MVH /T
Äntligen är julen över och vi har slängt ut granen.
Jag och T har även spelat mitt wii spel och nu börjat med äventyren. Klarat 16% redan av spelet så vi börjar närma oss.
Imorgon är det skola igen /J
MVH /T
Halloj
Känns som det är upprepning av mig när jag säger att nu är lovet snart slut. Men lite spännande är det ju ändå att komma tillbaka till vardagen. Precis kollat mitt nya schema för vårterminen och vad ska man säga?
Lite bortskämd man blir på fredagarna
Denna helgen har jag jobbat mycket vid datorn, hehe. Även om jag har lov tycker jag om att ha något att göra. Men ibland är det skönt att bara vara utan någon tanke på något.
Jag har tillbringat lite tid i köket också då jag lagat:
Ha det bra /J
Har lagat super god middag som jag nu delar med mig till er:
Beräknat för 4 portioner:
600 g Kycklingfiléer
7-8 dl Vatten
Salt
5 st Vitpepparkorn
2 st Lagerblad
Stycka och dela kycklingen i bitar. Koka upp vattnet med salt, pepparkorn och lagerblad.
Lägg i kycklingbitarna. Sjud under lock i ca 25 min. Kontrollera sedan så att kycklingen är genomkokt.
Ta upp och håll sedan kycklingen varm under aluminiumfolie.
Till såsen:
2 tsk Curry
2 msk Smör eller Magarin
3 msk Vetemjöl
3 dl Hönsbuljong (tärning + vatten)
1 dl Grädde (för fylligare sås öka mängden något)
Salt
Peppar (mald)
Fräs curry i smält matfett. Rör sedan i mjölet och späd med silad buljong. Låt sedan såsen koka 3-5 min.
Vispa ner grädden i såsen och smaka av med salt och peppar.
Servera kycklingen med sås, ris och någon grönsak till.
/J
Hej alla läsare!
Varmt välkomna till TJ-bloggen, som utöver dagliga inlägg producerar videoklipp, musik, bilder och mycket annat!
----------------
Welcome to the TJ Blog, in addition to daily posts, we produces videos, music, photos and more!
Väntande text
Läs om hur du kommenterar, ställer frågor eller lämnar åsikter.
Vad vi accepterar eller annat som handlar om bilder och filmer.